www.golfarrangementje.nl 9.2 / 10 uit onafhankelijke reviews bij  YouReview 

Geldteruggarantie!!! ----> Geldig op ALLE golfreizen geboekt in 2021 met vertrek in 2021.Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets. Bekijk hier de voorwaarden.

 • RISICOLOOS BOEKEN zolang het COVID-19 VIRUS rondwaart

 • GRATIS omboeken tot 10 dagen voor aankomst indien het niet mogelijk is om te reizen bij negatief reisadvies ivm Covid-19 virus (M.u.v. vliegtickets)
 • GEEN aanbetaling, betaal pas 21 dagen voor vertrek
 • Geldig bij verblijf tot 31 juni 2021
 • Geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt voor 1 februari 2021
 • Voor boekingen met meer dan 8 personen kunnen de voorwaarden afwijken, dit bekijken we per groep

Onze uitgelichte Last Minutes:

Klik hier om alle Last Minutes te bekijken

Golfarrangementje.nl

Over ons - Golfarrangementje.nl

 • Waarom Golfarrangementje.nl?Dennis en Dick

  Minder zoeken, meer spelen is ons motto!

  Naast het ruime standaard aanbod op onze website is golfarrangementje.nl specialist in het samenstellen van (groeps)arrangementen op maat en businessarrangementen. Mis nooit meer die mooie aanbieding: gaat u maar lekker golfen, dan regelen wij de rest!

  • Zéér concurrerende prijzen. Al vanaf € 99,- een arrangement met 18 holes, 3 gangen diner en een overnachting met ontbijt.
  • Persoonlijke aandacht. Na uw aanvraag nemen wij altijd contact met u op over eventuele speciale wensen.
  • Duidelijke prijzen. Géén onvoorziene verrassend bijkomende kosten.
  • Snelle afwikkeling. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op en vrijwel altijd is alles binnen 5 werkdagen geregeld.
  • Arrangementen op maat. Uw wensen vormen onze uitdaging.

  De kracht van Golfarrangementje.nl
  Het bedrijf dat wij ( Dennis van Leuwen en Dick Corpeleijn) in februari 2010 begonnen draait allemaal om het organiseren van golfarrangementen, dat moge duidelijk zijn.

  Op de vraag hoe ze daar zo op kwamen antwoordt Dennis dat het idee ontstond nadat hij, samen met Dick, al een paar jaar voor een grote groep vrienden golfuitstapjes regelde voor meerdere dagen en zij steeds complimenten kregen over de keuze van de banen en de hotels. Dick vult aan dat dit steeds lukte voor een héél aantrekkelijke prijs en dat zij al snel vragen kregen van anderen of zij ook wat voor hen konden regelen. Van het één kwam het ander.
  De naam was zo geregeld. ,,Golfarrangementje.nl is een naam die de lading precies dekt en makkelijk te onthouden is”, vindt Dennis. “Voor de duidelijkheid” werken we met iconen voor de greenfees, de overnachtingen en de diners. Deze iconen komen ook terug in ons logo, wat ons weer heel herkenbaar maakt.”
  ,,Wij willen vooral duidelijk zijn”, merkt Dick Corpeleijn op. “Duidelijkheid in wat de mensen krijgen en voor welke prijs. Hoe vaak komt het niet voor dat je voor een arrangement een leuke prijs ziet staan, maar dat deze, als je beter kijkt, alleen geldig is voor 29 februari als die dag tenminste op een woensdag valt?”

  De vraag is wat maakt Golfarrangementje.nl nu anders dan de andere aanbieders op deze markt. Dennis legt dat graag uit. ,,Buiten wat Dick opmerkte over onze zéér aantrekkelijke, duidelijke prijzen, geven wij de klant deskundig advies en persoonlijke aandacht. Na een aanvraag nemen wij altijd binnen een werkdag contact op met de klant over eventuele speciale wensen en sturen daarna een op maat gemaakte offerte toe met daarin het afgesproken programma.”
  Hoe zien de twee ondernemers de toekomst van Golfarrangementje.nl? Corpeleijn: ,,Door de grote belangstelling zijn steeds bezig om ook voor de wintermaanden golfarrangementen te regelen in het zuiden van Europa. Daar hebben we momenteel al een mooi aanbod van op onze website staan.”