www.golfarrangementje.nl 9.2 / 10 uit onafhankelijke reviews bij  YouReview 

Boek met Geldteruggarantie!!! ----> Geldig op ALLE golfreizen met verblijf t/m 31.12.2022. Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets en verwerkingskosten van € 25,00 per persoon! Bekijk hier de voorwaarden.

 • RISICOLOOS BOEKEN zolang het COVID-19 VIRUS rondwaart

 • GRATIS omboeken tot 10 dagen voor aankomst indien het niet mogelijk is om te reizen bij negatief reisadvies ivm Covid-19 virus (M.u.v. vliegtickets)
 • GEEN aanbetaling, betaal pas 21 dagen voor vertrek
 • Geldig bij verblijf tot 31 juni 2021
 • Geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt voor 1 februari 2021
 • Voor boekingen met meer dan 8 personen kunnen de voorwaarden afwijken, dit bekijken we per groep

Onze uitgelichte Last Minutes:

Klik hier om alle Last Minutes te bekijken

Golfarrangementje.nl

Algemene Voorwaarden, AVG en Privacy statement

 • Vooraf:

  Boekingen van golfarrangementen hebben altijd te maken met ten eerste de beschikbaarheid van kamers in hotels, maar daarnaast ook met de beschikbaarheid van de baan. Het is niet mogelijk op de site de momenten aan te geven dat er op banen wedstrijden zijn of andere activiteiten, waardoor boekingen op die data niet tot de mogelijkheden behoort.
  Het is derhalve zaak vroegtijdig te boeken om teleurstelling te voorkomen en tijdig naar een alternatief te zoeken.

  U dient zelf, indien gewenst, een reis en/of annuleringsverzekering af te sluiten.


  Geldteruggarantie!

  Geldig op ALLE golfreizen geboekt in 2021/2022 met verblijf t/m 31.12.2022. Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets en verwerkingskosten van € 25,00 per persoon!

  Hierbij gelden de volgende voorwaarden:
   Golfarrangementje.nl annuleert de reis vanwege een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming, uitgegeven door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Golfarrangementje.nl kan het reisadvies tot 7 dagen voor vertrek bekijken op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. Geldt een oranje of rood reisadvies tot 7 dagen voor vertrek, dan heeft u uiteraard ook recht op geldteruggarantie.
  → Geldig op alle nieuwe boekingen, gemaakt vanaf 01.01.2022 met verblijf t/m 31.12.2022.
  Dit geldt voor het gehele arrangement met uitzondering van eventueel geboekte vliegtickets en verwerkingskosten van € 25,00 per persoon!

  De Geldteruggarantie geldt niet:
   Als er lokale, beperkende maatregelen gelden of worden ingevoerd zoals het dragen van mondkapjes, een avondklok of sluiting van faciliteiten buiten de accommodatie, zoals de horeca of anderszins. Golfarrangementje.nl heeft daar immers geen invloed op.
  →  Als de reis door de hoofdboeker zelf wordt geannuleerd. In dat geval gelden namelijk de reguliere annuleringskosten (zie Bij annulering: )Wanneer deze annuleringskosten lager zijn dan het reeds betaalde bedrag, dan wordt het restantbedrag teruggestort op uw rekening. Zijn deze annuleringskosten hoger dan het reeds betaalde bedrag, dan moet het restbedrag direct na het annuleren worden voldaan.
  U bent zelf verantwoordelijk voor de benodigde vaccinatie(s) of testen (pcr/antigeen etc. etc.), benodigde reisdocumenten voor welk virus/ziekte dan ook en dit is tevens geen reden tot gratis annulatie van uw reis!
  Wij gaan er dan ook vanuit dat als u een reis boekt, u volledig gevaccineerd bent.


  Geldig voor 2022 gedurende Covid-19;

  → 30% per persoon aanbetaling; betaal restant pas 6 weken voor vertrek; Stel bestemming krijgt oranje of rood reisadvies binnen deze 6 weken. Wat gebeurt er dan met je aanbetaling? En word je dan sowieso verplicht om te boeken en zijn hier dan kosten aan verbonden? Stel dat op moment van uw vertrek er een oranje of rood reisadvies komt en u heeft al aanbetaald, dan krijgt u deze aanbetaling retour m.u.v. € 25,00 verwerkingskosten per persoon . U hoeft dan niet naar een andere datum om te boeken maar wij hopen uiteraard dat u dat wel wenst te doen.

  ***Voor boekingen met meer dan 8 personen kunnen de voorwaarden afwijken, dit bekijken we per groep/bestemming.


  Aanvullende voorwaarden in verband met het coronavirus

  Voor al onze reizen geldt dat wij ervan uitgaan dat u zich voordat u een reis boekt, voordat u op reis gaat en tijdens uw reis uitgebreid laat informeren over de actuele regels en voorwaarden die gelden voor uw reisbestemming. Nederlanders adviseren wij om die reden in ieder geval de website van nederlandwereldwijd.nl te raadplegen. Voor Belgen is dit de website info-coronavirus.be/nl/reizen/. Op deze sites vindt u uitgebreide informatie over vaccinaties, testverplichtingen en documenten die u nodig heeft om het land binnen te komen. Heeft u een andere nationaliteit, neemt u dan contact op met de ambassade van uw land om de juiste informatie te achterhalen.

  Disclaimer voor reizen naar bestemming met code oranje of rood

  Reist u als Nederlander naar een bestemming met code oranje of rood of als Belg naar een code rood bestemming, dan stemt u automatisch in en erkent en bevestigt u dat het reisadvies voor de door u geboekte reisbestemming op het moment van boeken de genoemde kleurcode heeft en ook op het moment van vertrek naar of op de reisbestemming deze kleurcode nog ongewijzigd zal zijn.

  Deze kleurcodes betekenen dat – gelet op de ernstige gezondheidsrisico’s in dit land of gebied en de gevaarlijke situaties die voor reizigers kunnen ontstaan – het Ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert uitsluitend naar dit gebied te reizen als dit essentieel is. U verklaart derhalve dat u bekend bent met het feit dat het Ministerie u adviseert – bij uw besluit om toch af te reizen – u zich zeer goed voor te bereiden.

  Het is u bekend dat de reisadviezen niet bindend zijn: het blijft uw eigen verantwoordelijkheid en die van de reisorganisatie om een reis wel of niet te laten doorgaan. U bent tevens bekend met de gestelde reisadviezen naar de bestemming en bij terugkeer naar Nederland of België. U zal tevens tijdig vóór vertrek nagaan of de eerder verkregen informatie op: nederlandwereldwijd.nl (voor Nederlanders) of info-coronavirus.be (voor Belgen) tussentijds niet is gewijzigd. Golfarrangementje.nl  accepteert, in de meest ruime zin als toegestaan bij wet, geen aansprakelijkheid als gevolg van de situatie dat de door u geboekte reisbestemming de genoemde kleurcode heeft tijdens het reizen naar of op de reisbestemming en u vrijwaart Golfarrangementje.nl voor mogelijke aanspraken door derden ter zake.

  Golfarrangementje.nl  heeft u op de genoemde risico’s van het reizen op bestemmingen met de genoemde kleurcodes gewezen en u erkent dat u vanwege dit risico geen recht heeft om de overeenkomst kosteloos op te zeggen of terugbetaling te vragen van de door u aan de organisator vooruitbetaalde gelden op grond van de wet en artikel 9.9. van de ANVR-Reizigersvoorwaarden.

  U erkent tevens dat u op grond hiervan geen recht heeft op schadevergoeding.


  Algemene voorwaarden:

  Bij boeking hebben wij gegevens van u en uw reisgenoten nodig: namen, adressen, handicaps, e-mailadres, en uw starttijdenvoorkeur. Na boeking ontvangt u een schriftelijke bevestiging of per mail.

  Op onze site vindt u per bestemming in de prijzen per persoon inclusief de belangrijkste toeslagen. Daarbij is voor wat betreft de inbegrepen greenfees uitgegaan van bepaalde speeldagen. Het kan voorkomen dat u een andere prijs betaalt als u op andere dagen speelt dan waar in de prijsberekening vanuit is gegaan. Indien u bijvoorbeeld een shortbreak van 2 nachten (3 dagen) boekt, gaan wij ervan uit dat u op dag 1 en 2 speelt. Wilt u daarvan afwijken, dan kan dit een andere prijs tot gevolg hebben.

  Reserveren van Starttijden:

  Starttijden die wij voor u maken is een enorme klus. Overleg met uw reisgenoten hoe laat u wilt golfen en geef dit bij boeking aan ons door. Wij reserveren dan kosteloos de starttijden die het dichtst bij uw voorkeur en in ieder geval tussen 08:30 en 14:30 uur (periode april – oktober) of 08:30 en 13:00 uur (periode november – maart) liggen. Starttijden die binnen deze marge vallen worden als acceptabel beschouwd en kunnen niet kosteloos gewijzigd worden

  Tickets/vluchten:

  Wat rekent Golfarrangementje.nl voor het maken van uw vluchtboeking ?
  Wanneer u wenst dat Golfarrangementje.nl uw vluchtboeking maakt, rekenen wij hier geen kosten voor. Wij doen dit als service!
  ** Let op: Eventuele gevolgschade voor uw reis bij wijziging/annulering door de vliegmaatschappij in uw vluchtschema om welke reden dan ook vallen hiermee niet onder onze verantwoordelijkheid!

  – Wij kunnen bij Transavia tot 15 dagen voor vertrek uw ticketprijs 72 uur garanderen nadat wij de eerste voornaam + achternaam en geboortedatum van de deelnemers hebben ontvangen.
  – Tickets dienen binnen 24 uur na bevestiging van akkoord betaald te zijn en er dient een betalingsoverzicht per mail gestuurd te worden met daarop de datum, het bedrag en het factuurnummer.
  ***Let op! Bij annulering van aangekochte vliegtickets en bagage zijn de annuleringskosten 100 % 

  Wijzigingen in reeds gemaakte boekingen:

  Indien u uw reeds geboekte reis wilt wijzigen, rekenen wij, naast de eventuele extra kosten van toeleveranciers, een bijdrage in de administratie- en communicatiekosten van € 25,- per wijziging.

   Aansprakelijkheid:

  Golfarrangementje kan niet aansprakelijk gesteld worden als de baan tijdelijk gesloten is door onverwachte omstandigheden oa bij slecht weer  (onweer ,hevige regenval).
  Het niet kunnen spelen als gevolg van weersituaties, invallen van de duisternis en/of onderhoud geeft geen recht op restituties van greenfees.
  Restitutie van greenfees kan plaatsvinden indien tijdens uw verblijf de baan volledig gesloten wordt om welke reden dan ook.
  U dient in dat geval, een door de manager getekend, bewijs van deze omstandigheid aan ons te overleggen.

  U bent zelf verantwoordelijk voor de benodigde vaccinatie(s) of testen (pcr/antigeen etc. etc.), benodigde reisdocumenten voor welk virus/ziekte dan ook en dit is tevens geen reden tot gratis annulatie van uw reis!


  Betalingstermijnen:

  Vertrek datum binnen 10 dagen  betaling binnen 48 uur  op rekening van Golfarrangementje.nl
  Vertrek datum langer dan 10 dagen betaling binnen 5 werkdagen op rekening van Golfarrangementje.nl

  Offertes tot vertrek binnen 10 dagen zijn geldig voor 2 dagen .
  Offertes tot vertrek later dan 10 dagen zijn geldig voor 5 dagen.

  Na betaling vindt definitieve boeking pas plaats.

  Bij annulering:

  Annuleringen dienen eerst telefonisch en dan aangetekend schriftelijk aan golfarrangementje.nl gemeld te worden.
  Indien u onverhoopt moet annuleren bent u annuleringskosten verschuldigd. Afwijkende regels worden in de offerte meegedeeld. Indien een reis is samengesteld uit verschillende onderdelen, waarop verschillende annuleringsbepalingen van toepassing zijn, gelden per onderdeel de specifiek hierop van toepassing zijnde bepalingen.
  Een annulering wordt alleen in behandeling genomen op werkdagen tijdens kantooruren, kan alleen door de hoofdboeker gebeuren en moet schriftelijk bevestigd worden (info@golfarrangementje.nl). Annuleringen buiten kantooruren worden geacht te zijn verricht op de eerstvolgende werkdag.
  U ontvangt van Golfarrangementje.nl een annuleringskosten nota. De kosten van de annulering kunt u bij een gegronde reden claimen bij uw verzekeringsmaatschappij.
  Bij annulering zijn voor iedere reiziger naast de verschuldigde administratiekosten de volgende bedragen per persoon  verschuldigd:

  -Bij annulering vanaf boeking tot de 56e voor vertrek 25% van de reissom
  -Bij annulering tussen de 56e en 42e dag voor vertrek 35% van de reissom
  -Bij annulering tussen de 42e en 28e dag voor vertrek: 50% van de reissom
  -Bij annulering tussen de 28e en 14e dag voor vertrek: 75% van de reissom
  -Bij annulering tussen de 14e dag tot 7e dag voor vertrek: 90% van de reissom
  -Bij annulering binnen 7 dagen voor vertrek: 100% van de reissom

  AFWIJKENDE ANNULERINGSKOSTEN:
  – Aangekochte vliegtickets en bagage: 100 % annuleringskosten
  – Huurauto/transfers: 100 % annuleringskosten
  – Groeps & proreizen: Na inschrijving 100 % van het arrangement; tenzij anders vermeld in de boekingsbevestiging

  Om misverstanden te voorkomen dient het annuleren van de reisovereenkomst per aangetekend schrijven voorzien van handtekening te geschieden!

  Let op !  U bent bij golfarrangementje.nl niet verzekerd. U dient zelf een reisverzekering af te sluiten.

  Wij berekenen de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen € 25,-  per factuur.

  Toeristenbelasting:

  In sommige gevallen dient u ter plaatse in het hotel/appartement toeristenbelasting te betalen. Het tarief is meestal een klein vast bedrag per persoon per nacht.

  Klachten:

  Wij gaan met de grootst mogelijke zorg te werk. Mocht u toch een klacht hebben, van welke aard dan ook, die ter plaatse niet naar behoren wordt opgelost, meldt u dit dan onmiddellijk per telefoon aan ons .Wij kunnen dan nog tijdens uw verblijf passende maatregelen nemen.  Klachten die niet tijdens de reis zijn gemeld en waarbij u ons dus niet in staat heeft gesteld om nog tijdens uw verblijf een passende oplossing te vinden, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

  NB:

  Alle genoemde prijzen zijn, conform onze voorwaarden, uitdrukkelijk onder voorbehoud en gebaseerd op vertrek binnen de genoemde periodes. Dit geldt ook voor schriftelijke en telefonische offertes. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten, onvolkomenheden, wijzigingen en zetfouten.

  Privacyverklaring AVG

  PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

  Golfarrangementje.nl  kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Golfarrangementje.nl  en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Golfarrangementje.nl  verstrekt. Golfarrangementje.nl  kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  –              Uw voor- en achternaam
  –              Uw adresgegevens
  –              Uw telefoonnummer
  –              Uw e-mailadres
  –              Uw geboorte datum
  –              Uw IP-adres

  WAAROM Golfarrangementje.nl  GEGEVENS NODIG HEEFT

  Golfarrangementje.nl  verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

  Daarnaast kan Golfarrangementje.nl  uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

  HOE LANG Golfarrangementje.nl  GEGEVENS BEWAART

  Golfarrangementje.nl  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

  DELEN MET ANDEREN

  Golfarrangementje.nl  verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

  IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

  Op de website van Golfarrangementje.nl  worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Golfarrangementje.nl  gebruikt deze informatie om de werking van de websitete verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

  GOOGLE ANALYTICS

  Golfarrangementje.nl  maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Golfarrangementje.nl  bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

  De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

  Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Golfarrangementje.nl  te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

  Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Golfarrangementje.nl  heeft hier geen invloed op.

  Golfarrangementje.nl  heeft Google geen toestemming gegeven om via Golfarrangementje.nl  verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

  GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

  U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@golfarrangementje.nl
  Golfarrangementje.nl  zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

  BEVEILIGEN

  Golfarrangementje.nl  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Golfarrangementje.nl  maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

  Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Golfarrangementje.nl  verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Golfarrangementje.nl  op via info@golfarrangementje.nl

  Golfarrangementje.nl  is een website van Golfarrangementje.nl   is als volgt te bereiken:
  Postadres/ Vestigingsadres: Middelweg 191  2957 TE Nieuw Lekkerland
  Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 24488292.
  Telefoon: +31 06 14811128/ +31614811141
  E-mailadres: info@golfarrangementje.nl